Cursussen bij I Z I M A N G A

 

 
Praktische cursus “Fit met vitale voeding”
Vanuit mijn visie ga ik ervan uit dat een gezond lichaam en een gezonde geest één geheel zijn. Zij voeden elkaar en kunnen niet onafhankelijk van elkaar functioneren.

Zolang er sprake is van een juiste balans, zijn wij in evenwicht en doorgaans gezond. Bij een evenwichtig functioneren, voelen wij ons lekker in ons vel. Zodra een van de twee uit balans raakt zal, indien het evenwicht niet wordt hersteld, het ander op den duur ook uit balans raken. Hierdoor ontstaat een negatieve spiraal die steeds verder gaat naarmate de disbalans langer duurt. Ook in negatieve zin voeden lichaam en geest elkaar. Dit kan zich zowel lichamelijk als geestelijk in allerlei vormen uiten. Men voelt zich dan in de regel onwel.
 In deze praktische cursus gaat u onderzoeken, wat als het ware uw “voedingsblauwdruk” is. Hoe voedt u uw lichaam en uw geest? Vanaf wanneer bent u dat gaan doen? Wat deed u vroeger, wat hebt u als kind geleerd? Doet u dat nog steeds? Welke associaties heeft u daarbij? Wat is vitaal in uw gewoonten en wat is fataal? Hoe uit zich dat?

 

Als u dit alles in kaart hebt gebracht, kunt u bekijken welke aanpassingen u kunt maken. Hoe gaat u deze op een effectieve manier uitvoeren en in uw levenswijze toepassen? 

Wanneer u zich bewust bent van uw vitale en fatale gewoonten, kunt u gaan werken aan een vitale leefwijze. Eén die volledig op u is afgestemd met de gewenste blijvende resultaten. 

De dagcursus begint om 10.00 uur en eindigt om 16.30 uur. U krijgt u aan het einde van de cursusdag een hand-out. 

De cursusdatums zijn op aanvraag. Het verkrijgen van verdere informatie, bel of mail mij graag. 

tel. 06 - 16.290.523
E-mail:
info@izimanga.nl


Deze cursus kost € 90,00